Nog veel meer recensies vind je uiteraard op: http://boekrecensies.startpagina.nl/  

Weet jij nog een geweldige boekentip?

Laat het ons weten!

 

De heks van Villa Zeldenrust, Griezelen met de hoofdletter G.

‘Fleksie, eksie nog even en je bent en heksie!’

Vreemde geluiden en vieze luchtjes maken haar midden in de nacht wakker. Ze durft bijna niet meer te slapen van angst want er is iets goed mis in haar nieuwe huis! Lara wil eigenlijk nog maar één ding en dat is terug naar haar oude huis, waar geen enge dingen gebeuren midden in de nacht! Maar haar ouders denken dat ze gewoon te veel enge boeken heeft gelezen en dat ze maar wat droomt.

Gelukkig kan ze haar vriendin Charlotte in vertrouwen nemen. Samen met Charlotte gaat Lara de heks midden in de nacht opwachten. Want deze heks heeft over haar ouders een vloek uitgesproken en ook Lara zelf begint langzaam beetje bij beetje te veranderen.

Het verhaal is heel spannend en beklemmend geschreven. Het komt ook doordat de schrijfster zich zó goed in de hoofdpersoon kan verplaatsen. Vanuit het perspectief van Lara laat de schrijfster de lezer griezelen en meegenieten van de spannende missie die Lara heeft. Haar ouders bevrijden van de vloek en zichzelf bevrijden van de vreselijke veranderingen die ze ondergaat. Een echte aanrader voor wie van Griezelen houdt met de hoofdletter G!

M de Haan