Nog veel meer recensies vind je uiteraard op: http://boekrecensies.startpagina.nl/  

Weet jij nog een geweldige boekentip?

Laat het ons weten!


 

Rozengeur en dievenzweet

Marieke moet gaan verhuizen omdat haar moeder in Breda een goede baan heeft gevonden. Nu kan ze haar vrienden vast niet veel meer zien. Met haar vriend Joep en haar vriendinnen, (ze woont nu in Den Haag) gaat ze vaak naar het strand en dan hebben ze de grootste lol. Maar haar moeder blijft voet bij stuk houden en heeft de nieuwe baan hard nodig. De verhuizing zal toch doorgaan…

Het duurt even maar dan went Marieke aan het idee. En het nieuwe huis is eigenlijk best een fijn huis. Eenmaal in haar nieuwe woonplaats leert ze nieuwe mensen kennen en probeert ze zelfs een mysterie op te lossen.

Dit is het derde boek van de schrijfster Helene Friebel. Het verhaal is geschikt voor meiden vanaf een jaar of 11. De schrijfstijl is vlot en de auteur heeft er geen moeite mee om de denkwereld van een jong meisje weer te geven. Ook gebeurt er nog iets heel spannends, wat dat is? Dat moeten jullie zelf maar lezen. Want dit boek is beslist een aanrader! Een lekker luchtig werk waarbij een tikkeltje romantiek en ook nog de nodige spanning om de hoek komt kijken. Om heerlijk mee weg te dromen, voor meiden vanaf een jaar of 11.

Miranda Bakker


.