Nog veel meer recensies vind je uiteraard op: http://boekrecensies.startpagina.nl/  

Weet jij nog een geweldige boekentip?

Laat het ons weten!


Cowboys en Slasaus

Raven wil later een echte cowboy worden. Dat is allemaal nog niet zo gemakkelijk, want in Nederland is helaas geen cowboyschool. Als hij bij toeval een berichtje ziet op het internet van iemand die Robin heet, krijgt Raven toch een beetje hoop. De ouders van Robin hebben namelijk een echte cowboyschool in Amerika. Hij gaat regelmatig met Robin mailen en zo raken ze op deze manier bevriend.

Wanneer de vader van Raven voor zijn werk naar Amerika moet, mag het hele gezin mee op reis. Raven hoopt dan ook de echte cowboyschool te bezoeken. Ook is hij nieuwsgierig naar Robin. 

Vrolijk verhaal over een jongen die zijn dromen na jaagt. Jolanda Koopman schrijft in een rustig tempo een aantal erg beeldende gebeurtenissen. Je ziet als lezer het landschap aan je voorbijtrekken. Ook wordt het boek aan het einde nog best spannend. In dit boek zit een leuke verrassing verwerkt. Niet alleen de hoofdpersoon, maar ook de lezer wordt eerst op het verkeerde been gezet. Fraai geschreven en avontuurlijk verhaal over een jongen die er veel voor over heeft om een cowboy te worden. Een absolute aanrader!

Johanna Foppen

 
...